Tvätt

Genom att tvätta bilen regelbundet så hjälper du till att förhindra att smutsen biter sig fast. Lacken mattas långsammare, du förhindrar rost och på så sätt så förlänger du bilens livstid och håller ett högre värde på bilen.


Utvändig tvätt

Kallavfettning , Alkalisk avfettning, Fälgtvätt, Spolning av hjulhus, Handtvätt med miljövänligt vaxschampo, Däck och fälgar tvättas, sen sköljs bilen av och torkas med torktrasa.

Pris: 250kr
Tvättkort 10 tvättar eller 5 stortvätt Pris: 2500kr 11:e tvätten Gratis

 

Invändig rengörning

Bilens alla golv dammsugs, fönster putsas ut och invändigt, paneler torkas av, dörrgångarna torkas av.

Pris: 450kr 

Stortvätt

Kallavfettning , Alkaliskavfettning, Fälgtvätt, Handtvätt med miljövänligt vaxschampo, Dammsugning, Spolning av Gummimattor, Dammtorkning + Rengöring av Instrumentpaneler, Dörrgångar tvättas och torkas, Fönsterputs In & Utvändigt

Pris: 590kr 

Supertvätt- Polish express

Spegeleffekt, Silkeseffekt, Polisheffekt.
Vattenavvisning vindruta 4 veckors skydd.
POLISH EXPRESS ® är den revolutionära polishen tillverkad av MA-FRA och är baserad på nanoteknik. Används precis som ett schampo.

Utvändig tvätt med avfettning & vaxschamponering. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrgångar, paneler och mattor. Fälgrengöring samt in & utvändig fönsterputs.

Pris:  690kr

 

Vaxning

Utvändig tvätt
 Bilen avfettas & högtrycks spolas, alla ytor schamponeras med miljövänligt vaxschampo, däck och fälgar tvättas, sen sköljs bilen av och torkas med torktrasa.

Därefter maskinvaxas hela bilen med ett långtidsverkande högkvalitativt vax som ger skydd och glans.
(Lacken får EJ vara oxiderad)

Pris:  1490kr 

Glasbehandling 

Vår glasbehandling förbättrar effektivt sikten genom bilrutorna i regn och snö samt reducerar reflexer. Regndropparna glider av rutan vid körning i högre hastigheter. Glasbehandlingen ökar avsevärt körsäkerheten. När du en gång provat den vill du inte vara utan. Se bättre! Kör säkrare!

Pris: 590kr